Hierontakeidas Helmi

Hermoratahieronta

Mitä hermoratahieronta on?
Hermoratahieronnalla hoidetaan pitkittäiset ja poikittaiset hermoradat ja aivo- ja selkäydinhermot. Ääreishermoston kautta kuntoutetaan keskushermosto jolloin aivot pystyvät paremmin huolehtimaan tehtävistään

Mitä hermoratahieronnassa tapahtuu?
Hermoratahieronnassa aineenvaihdunta käynnistyy ja kehon toiminta palautuu entiselleen. Hieronta tehostaa imunestekiertoa ja ruoansulatusta, jotta ravintoaineet imeytyvät paremmin. Sisäelimet vahvistuvat, hormonitoiminta tasapainottuu ja jännitykset vähenevät. Lisäksi verenkierto elpyy ja sydämen toiminta paranee. Kehon elpyessä kuona-aineiden poistuminen tehostuu. Elimistöstä tulee puolustuskykyisempi ja myöskin erityselinten toiminta tehostuu.

Mikä on hoidon tavoite?
Hoidon tavoitteena on saada keho ”hermotuksen piiriin”. Näin herätetään kehon oma luonnollinen puolutusmekanismi toimimaan, jolloin luonnollinen paraneminen voi käynnistyä helpommin. Hoidon aikana tavoitteena on myös rentoutuminen. Hieronta on miellyttävää kuntoa ylläpitävää hoitoa. Se on erinomainen ennaltaehkäisevänä hoitona ja terveyden ylläpitämisenä.

 

 

Hierontakeidas Helmi | Tervatie 2 E 36, 15870 Hollola | Puh: 040 514 3152 NettiTieto Oy