Hierontakeidas Helmi

 

                                     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

            

 

 

 

 

                                                                

 

 

 

 

 

 

 

 

        

 

 

 Kärsitkö selkäkivusta, niska- ja hartiasärystä, olkapää aluen kiputiloista, huimauksesta, lapojen alueen kivuista (pistävä kipu), tenniskyynärpäästä, ranteen alueen kivuista, käsien puutumisesta tai kallonpohja päänsärystä, SI-nivelen ongelmista ja purentalihasten kireyden aiheuttamista päänsäryistä? Onko jalkaterässä pistemäistä kipua? Aiheuttaako välilevytyrä kipuilua/säteilyä/ tunnottomuutta sääreen? Näihin vaivoihin löytyy helpotusta. Käytän  tarvittaessa selän- ja nivelten mobilisaatio käsittelyjä, triggerpiste ja pehmytkudos hierontaa sekä venytyksiä.

Hoitoperiaatteeni on tehdä asiakkaan kanssa yhteistyötä. Hoitojaksot kestävät noin vuoden verran, jos asiakas motivoituu aktiivisesti tekemään yksilöllisiä kotiharjoitteita. Paneudumme jokaiseen ongelmakohtaan perinpohjaisesti ja asiakkaalle rakentuu oma lihashuolto ohjelmansa. Lisäksi on mahdollisuus tulla viikottain vahva keskikehotunnille.

Koulutettu hieroja, ortopedinen osteopaatti opiskelija
Perinteinen jäsenkorjaus, Pilates- ja Lavis-ohjaaja.
Päivi Perunka
Tervatie 2 E, Hollola

Ajanvaraus
Puh. 040 5143 152
https://vello.fi/hierontakeidashelmi
info@hierontakeidas.fi

Ryhmätunnin varaus ja perutuusajat voit katsoa  vello.fi ajanvarauksesta. Hoitoajat ajanvarauksessa ovat 60 min aikoja. Ryhmätuntilaisilla on mahdollisuus päästä hierontaan kerran kuussa. Tutustumiskerta on ryhmätunnille ilmainen.

Lähetä hoidon tarvekartoitus viesti ja yhteystietosi info@hierontakeidas.fi. Selvitä missä ja millainen kipu on, onko kipu ilmestynyt akuutisti vai pitkän ajan kuluessa,  millaiset ovat oireet ja missä oireet ilmenevät? Otan yhteyttä. Tarjolla olevat vapaat ajat täytyivät nopeasti ja kartoitan aikojen vapautuessa hoidon tarvetta. En ole tavoitettavissa hoitojen aikana.

Maksutapa
Käteinen
Smartum liikunta seteli- ja mobiilimaksu, korttimaksu verkkomaksuna
Smartum hierontasaldo mobiilimaksuna
ePassi Sporttipassi käy
HyvinvointiPassi käy asiakkaan valitsemassa paikassa hierontaan

Jatkan nelivuotista ortopedista osteopaattikoulutusta (Amk) Pasilassa. Osteopatiaa käytetään erilaisten tuki- ja liikuntaelinten hoitomuotona. Hoidon käsittelytekniikat ovat hyvin monipuolisia. Viikolla 43 opiskeltiin polven aluetta anatomiaa ja tutkimusmenetelmiä. Lisäksi tuli radiologiaa nilkan alueelta ja kuntousta.

Ryhmätunti kevät 2019 aikataulu

Vahva Keskikeho       tiistaisin        klo 18.30 - 20.00

Tiistain Vahva keskikeho tunti 90 min on Kankaan koululla. Ryhmä koko on noin 12 hlöä.

Vahva Keskikeho tunnilla harjoittelemme palleahengitystä, joka vähentää vatsaontelon sisäistä painetta, stimuloi lantiopohjan ja core (vatsalihakset) alueen aktivoitumista. Harjoitukset elvyttävät keskivartalolihaksia, hengitystekniikkasi paranee ja aineenvaihduntasi vilkastuu.

Tunneilla tehdään vatsalihasten vahvistusharjoituksia, jotka ovat turvallisia synnytyksestä palautumiseen ja kireiden vatsalihasten aiheuttamiin kiputiloihin. Liikkeet haastavat jokaisen helpoudesta huolimatta. Kipeät heikot lihaksesi vahvistuvat ja vahvat kireät lihakset venyvät. Tunnilla on aikaa keskittyä ja rauhoittua oikeaan suoritukseen. Seuraava kuukauden ajan tuntiin sisältyy tehokas Zen Pilates harjoittelu.

Vahva keskikeho tunneilla keskitytään tänä vuonna erityisesti selkärangan liikkuvuuteen. Jos kärsit jäykästä selkärangasta tai alaselkäselkäsi on kireä tai kipeä. Sinulla on kireät lonkankoukistajat ja vatsalihakset, jotka aiheuttavat alaselkäkipua. Tämän hetken tunnit on tarkoitettu juuri sinulle. Tule tekemään selästäsi elastisen joustava. Palaute tunneilta on posiitiivista. Tunneilla on mindfulness tunnelma. Koko keho rahoittuu, rentoutuu ja saa keskittyä itseensä. Et edes huomaa kun tunti on ohi. Muutokset kehossa näkyvät uskomattoman nopeasti. Ryhti suoristuu ja olo on rennompi ja kevyempi. Sano "Ei halua enää tätä" huonosta ryhdistä johtuville kiputiloille. Synnytyksen jälkeiset erkaantumat ovat kavenneet huomattavasti. Alaselkäkivut ovat hävinneet.

Ryhmätunnilla harjoitat hyvin monipuolisesti kehoasi. Pääset eroon selkä, niska- ja hartia-alueen säryistä. Voit ja jaksat paremmin. Tule kokeilemaan ja totea sama myös itse.

Tervetuloa tutustumaan!  Ilmoittauduthan etukäteen. Tunnilla on henkilökohtaista ohjausta. Hyvä ja laadukas ohjaus takaa liikkeiden oikean ja tehokkaan suoritustavan oppimisen. Hierontakeidas Helmi Facebook-sivuilla on lisää tietoa.

   
   
Hierontakeidas Helmi | Tervatie 2 E 36, 15870 Hollola | Puh: 040 514 3152 NettiTieto Oy