Hierontakeidas Helmi

 

                                     

 

 

KUUKAUDEN SUOSITUS !

TARJOUS!

3 X 60 min 135 eur (18-31.7.2022)
Kolmen kerran hierontakortti on
voimassa 30.9.2022.
Varaathan ajat vellosta etukäteen.
Voi maksaa kolmessa erässä


Hollolan kunnan työntekijöiden Smartum hierontaetu käy toimipaikassani

TREENIHAASTE
100 Vatsarutistusta joka päivä kuukauden ajan.
Aikaa menee 4 min. Tekniikkavideo facebookissa.
Käy katsomassa ja ota haaste vastaan.

Joka kuukausi tulee uusi haaste.
Ne eivät vie paljon aikaa.
Voit tehdä haasteen kerrallaan.
Voit koota itsellesi harjoitusohjelman.
Ennalta ehkäise selkäkipuja.
Jokainen haaste lisää lihasvoimaa, liikkuvuutta ja lihaksen venyvyyttä.

Ennenkaikkea mm. selkäkivut saadaan vähenemään.
Ne voivat parhaimmassa tapauksessa loppua.

Jos tunnet kipua liikkeitä tehdessäsi. Ota yhteyttä! 
Varaa aika nettiajanvarauksesta käsittelyyn ja katsotaan suoritustekniikkaa yksilöllisemmin.   

Tulossa lapatukiharjoite ohjelma!                                  

 

 

 

 

            

 

 

 

 

                                                                

 

 

 

 

 

 

 

 

        

 

 

 

Tänä vuonna tulee täyteen 13 vuotta hierojan työtä. Aloitin 2009 hermoratahieronnalla. 2010 opiskelin perinteistä jäsenkorjausta peruskurssin ja 2011 jatkokurssit perustajan Leila Kattilakosken perusteellisessa ja ammattitaitoisessa ohjauksessa. 2012 valmistuin koulutetuksi hierojaksi. 2014 opiskelin jalkojenhoidon ammattitutkinnon koulutuksen Jämsän ammattiopistossa. 2018 - 2019 olin ortopedisen osteopaatti koulutuksessa. Vuodet ovat olleet hyvin antoisia ja olen saanut tehdä töitä ihanien asiakkaiden kanssa. Asiakaskuntani on kasvanut pikkuhiljaa vuosien aikana. Tällä hetkellä vakiasiakkaani ovat kesälomalla, joten mukaan mahtuu hyvin uusia asiakkaita. Olen aina panostanut asiakkaan omaan kuntoutukseen. Hieronta otteeni todella napakka ja olen hyvin perusteellinen käsittelyissäni. Hieronnan merkitys on aina suuri alussa mutta vähenee oman aktiivisuuden lisääntyessä.

Yleensä viiden kerran hoitojakso riittää niska- ja hartia-alueen sekä alaselän avaamiseen ja kuntouttamiseen. Kymmenen kerran hoitojakso on tarpeellinen silloin, jos ylirasituksesta johtuva tulehduksellinen kiputila ja lihasten epätasapaino on jatkunut pitkään sekä lihasten sidekudos on on paksuuntunut ja jänteinen mm. niskakyhmy.

Hygieeniataso on aina ollut korkea hierontatilassa. Jokaisen asiakkaan jälkeen hierontapöytä desifioidaan. Tyynyliinat ja pyyhkeet vaihdetaan jokaiselle asiakkaalle uudet ja pesu desifioivalla pyykinpesuaineella. Hierontapöydän verhoilussa on käytetty Lojerin antibakteerista meteriaalia. Flussaisena ei koskaan ole hyvä tulla hierontaan. Hieronnan jälkeen oireet voivat pahentua ja se voi nostaa korkean kuumeen.

TEHOKAS, AVAAVA JA NAPAKKA NISKA- JA HARTIALUEEN KÄSITTELY 60 min
Hoidossa keskitytään niskan- ja hartialueen ongelmiin ja hoitoon. Onko sinulla päänsärkyä tai kallonpohja kipua? Tunnetko lapojen välissä tai alueella kireyttä ja kipua? Puutuuko kädet? Onko purenta ongelmia? Migreeniä? Onko ryhtisi etukumara? Haluatko päästä niskakyhmystä eroon? Teetkö istumatyötä? Ajatko paljon autolla? Hoito on juuri sinulle. Monipuoliset hoitoa tukevat terapeuttiset harjoitteet tulevat mukaan.

AVAAVA JA KIPUA HELPOTTAVA ALASELKÄ KÄSITTELY 60 min
Hoidossa keskitytään alaselän alueen ongelmiin ja hoitoon. Onko sinulla päivittäistä alaselkä kipua? Tuntuuko kun nouset ylös tuolilta? Kipeytyykö selkä kävellessä tai autoa ajaessa? Onko alaselkä jäykkä aamuisin? Onko sinulla SI-nivelestä johtuvia kiputiloja? Onko sinulla alaselkä/SI- nivelen alueen kipuja raskauden aikana tai synnytyksen jälkeen? Aiheuttaako välilevytyrä kipua/säteilyä sääreen? Onko sinulla iskiaskipua?  Monipuoliset hoitoa tukevat terapeuttiset harjoitteet tulevat mukaan. Jos sinulla ei ole akuuttia välilevytyrää tai pahentunut lihastulehdus kivut helpottavat yleensä ensimmäisellä hoitokerralla.

TEHOKAS JA LIIKKUVUUTTA LISÄÄVÄ OLKAPÄÄN KÄSITTELY 60 min
Ovatko olkapäät eteenpäin kääntyneet'? Onko olkapää kipeä aamulla herätessäsi? Tuntuuko kipu nostaessa kättä ylös? Varaa aika käsittelyyn ja aloitetaan olkapään kuntoutus.

KIPUA HELPOTTAVA PLANTAARIFASKIITTI KÄSITTELY 60 min
Kipuileeko kantapää aamulla? Paheneeko kipu kävellessä? Mitä nopeammin oireen ilmaantuessa tulet käsittelyyn sitä nopeammin saadaan se hoidettua. Hoito on ollut tehokas. Suurimmalla osalla asikkaillani on kivut jääneet hoitopöydälle ensimmäisen käsittelykerran jälkeen.

LONKAN JA PAKARAN KIPUA HELPOTTAVA KÄSITTELY 60 min
Hoidossa keskitytään lonkan alueen käsittelyyn. Varaa hoito, jos tunnet kipua lonkassa tai pakarassa. Hoidolla voidaan saada lisäaikaa myös kuluneelle lonkkanivelelle. Hoidon tueksi saat tehokkaita ja kipua helpottavia harjoitteita.

PURENTALIHASHIERONTA 60 min
Onko sinulla purentaan liittyviä ongelmia? Narskutteletko hampaita? Oletko jännittynyt ja puretko hampaita yhteen? Kärsitkö lihasjännityksestä aiheutuneesta tiinnituksesta tai korvien lukkiutumisesta? Kireys oireilee pään-, leuan-, nika- ja hartia-alueen särkkynä mm. äänenkäytön haasteina ja huimauksena. Varaa aika ja kartoitetaan tilanne. Purentalihaskireys käsittely vaatii useamman kerran käynnin. Lihakset ovat hyvin usein kireät, arat ja kipeät.

RASKAUSAJAN HIERONTA 60 min
Hieronta sopii raskausaikana ja raskausajan kiputiloihin mm.niska-ja hartia, alaselkä, lonkka ja lantion alueelle sekä puutumis ongelmiin monet raskausajan asiakkaani ovat saaneet apua. Hieronnassa keskitytään raskausajan lihaskireyksiin. Alussa hierotaan vatsamakuulta. Raskauden edetessä siirrytään kylkimakuulle. Jos on mahdollista myös selinmakuulla. Käsittely onnistuu hyvin myös istuen. Toisinaan joutuu käyttämään hyvinkin napakkaa otetta, että saadaan helpotettua kipua ja särkylääkkeet loppumaan.Ota rohkeasti yhteyttä ja kartoitetaan tilanne.

Koulutettu hieroja, Perinteinen jäsenkorjaus,
Pilatesohjaaja
Päivi Perunka
Rakentajatie 6 A 34, Hollola

Ajanvaraus
Puh. 040 5143 152
https://vello.fi/hierontakeidashelmi
info@hierontakeidas.fi

Vapaita aikoja heinäkuussa
to 07.7 klo 12.00
, pe 15.7 klo 12.00
ti 19.7 klo 16.30, ke 27.7 klo 12.00 - 19.00
to 28.07 klo 12.00 - 19.00
, pe 29.7 klo 12.00 - 19.00
Elokuusta joulukuulle asti on aikoja avattu.


Ajantasalla olevat vapaat hieronta ajat voit katsoa  vello.fi ajanvarauksesta. Hoitoajat ajanvarauksessa ovat 60 min aikoja. Laita viestiä, jos et saa kiinni. En ole tavoitettavissa hoidon aikana.

Lähetä hoidon tarvekartoitus viesti ja yhteystietosi info@hierontakeidas.fi. Selvitä missä ja millainen kipu on, onko kipu ilmestynyt akuutisti vai pitkän ajan kuluessa,  millaiset ovat oireet ja missä oireet ilmenevät?

Maksutapa
Käteinen
Smartum liikunta ja hierontasaldo seteli- ja mobiilimaksu
ePassi Sporttipassi ja HyvinvointiPassi
Edenredin liikunta- ja kulttuurietu mobiilimaksuna ja setelinä
Eazybreak hyvinvointi- ja liikuntaetu
Tyky ja Tyky+

Hierontakeidas Helmi Facebook-sivuilla on lisää tietoa treenihaasteesta. Ryhmätunteja pidetään sopimuksen mukaan (max. 4-6 osallistujaa)

   
   
Hierontakeidas Helmi | Tervatie 2 E 36, 15870 Hollola | Puh: 040 514 3152 NettiTieto Oy