Hierontakeidas Helmi

 

                                     

 

 

KUUKAUDEN SUOSITUS !

TUTUSTUMISTARJOUS
Ensimmäinen hieronta 60 min kerta 40 eur
Norm. 50 eur

Varaathan ajat vellosta etukäteen.
Voi maksaa kolmessa erässä


Hollolan kunnan työntekijöiden Smartum hierontaetu käy toimipaikassani

TREENIHAASTE
100 Vatsarutistusta tai 100 lantionnostoa joka päivä kuukauden ajan. Aikaa menee 4 min. Tekniikkavideot facebookissa.Käy katsomassa ja ota haaste vastaan.

       

 

 

 

 

            

 

 

 

 

                                                                

 

 

 

 

 

 

 

 

        

 

 

 

Tänä vuonna tulee täyteen 13 vuotta hierojan työtä. Aloitin 2009 hermoratahieronnalla. 2010 opiskelin perinteistä jäsenkorjausta peruskurssin ja 2011 jatkokurssit perustajan Leila Kattilakosken perusteellisessa ja ammattitaitoisessa ohjauksessa. 2012 valmistuin koulutetuksi hierojaksi. 2014 opiskelin jalkojenhoidon ammattitutkinnon koulutuksen Jämsän ammattiopistossa. 2018 - 2019 olin ortopedisen osteopaatti koulutuksessa. 20.9.2022 aloitin hierojan erikoisammattitukinnon lymfahieronnan osaamisalan opiskelun (1,5 v), johon sisältyy myös peitinkalvojen l. fasciankäsittely ja niska-, hartia- ja purentalihasten alueen käsittely. Vuodet ovat olleet hyvin antoisia ja olen saanut tehdä töitä ihanien asiakkaiden kanssa. Asiakaskuntani on kasvanut pikkuhiljaa vuosien aikana. Olen aina panostanut asiakkaan omaan kuntoutukseen. Asiakaspalutteena onkin tullut, että teen työtäni aivan sydämellä. Hieronta otteeni on todella napakka, tuntuva ja vaikuttava. Olen hyvin perusteellinen käsittelyissäni. Hieronnan merkitys on suuri alussa mutta vähenee oman aktiivisuuden lisääntyessä.

Yleensä viiden kerran hoitojakso riittää niska- ja hartia-alueen sekä alaselän avaamiseen ja kuntouttamiseen. Kymmenen kerran hoitojakso on tarpeellinen silloin, jos ylirasituksesta johtuva tulehduksellinen kiputila ja lihasten epätasapaino on jatkunut pitkään sekä lihasten sidekudos on on paksuuntunut ja jänteinen mm. niskakyhmy.

Hygieeniataso on aina ollut korkea hierontatilassa. Jokaisen asiakkaan jälkeen hierontapöytä desifioidaan. Tyynyliinat ja pyyhkeet vaihdetaan jokaiselle asiakkaalle uudet ja pesu desifioivalla pyykinpesuaineella. Hierontapöydän verhoilussa on käytetty Lojerin antibakteerista meteriaalia. Flussaisena ei koskaan ole hyvä tulla hierontaan. Hieronnan jälkeen oireet voivat pahentua ja se voi nostaa korkean kuumeen.

TEHOKAS, AVAAVA JA NAPAKKA NISKA- JA HARTIALUEEN KÄSITTELY 60 min
Hoidossa keskitytään niskan- ja hartialueen ongelmiin ja hoitoon. Onko sinulla päänsärkyä tai kallonpohja kipua? Tunnetko lapojen välissä tai alueella kireyttä ja kipua? Puutuuko kädet? Onko purenta ongelmia? Migreeniä? Onko ryhtisi etukumara? Haluatko päästä niskakyhmystä eroon? Teetkö istumatyötä? Ajatko paljon autolla? Hoito on juuri sinulle. Monipuoliset hoitoa tukevat terapeuttiset harjoitteet tulevat mukaan. Vuoden kerran kuussa käsittelyillä on saatu rintarangan kyfoosi (kumaruus) suoristettua niskakyhmy on hävinnyt ja sitä kautta on niska- ja hartiakivut myös helpottaneet.

AVAAVA JA KIPUA HELPOTTAVA ALASELKÄ KÄSITTELY 60 min
Hoidossa keskitytään alaselän alueen ongelmiin ja hoitoon. Onko sinulla päivittäistä alaselkä kipua? Tuntuuko kun nouset ylös tuolilta? Kipeytyykö selkä kävellessä tai autoa ajaessa? Onko alaselkä jäykkä aamuisin? Onko sinulla SI-nivelestä johtuvia kiputiloja? Onko sinulla alaselkä/SI- nivelen alueen kipuja raskauden aikana tai synnytyksen jälkeen? Aiheuttaako välilevytyrä kipua/säteilyä sääreen? Onko sinulla iskiaskipua?  Monipuoliset hoitoa tukevat terapeuttiset harjoitteet tulevat mukaan. Jos sinulla ei ole akuuttia välilevytyrää tai pahentunut lihastulehdus kivut helpottavat yleensä ensimmäisellä hoitokerralla.

TEHOKAS JA LIIKKUVUUTTA LISÄÄVÄ OLKAPÄÄN KÄSITTELY 60 min
Ovatko olkapäät eteenpäin kääntyneet'? Onko olkapää kipeä aamulla herätessäsi? Tuntuuko kipu nostaessa kättä ylös? Varaa aika käsittelyyn ja aloitetaan olkapään kuntoutus.

KIPUA HELPOTTAVA PLANTAARIFASKIITTI KÄSITTELY 60 min
Kipuileeko kantapää aamulla? Paheneeko kipu kävellessä? Mitä nopeammin oireen ilmaantuessa tulet käsittelyyn sitä nopeammin saadaan se hoidettua. Hoito on ollut tehokas. Suurimmalla osalla asikkaillani on kivut jääneet hoitopöydälle ensimmäisen käsittelykerran jälkeen.

LONKAN JA PAKARAN KIPUA HELPOTTAVA KÄSITTELY 60 min
Hoidossa keskitytään lonkan alueen käsittelyyn. Varaa hoito, jos tunnet kipua lonkassa tai pakarassa. Hoidolla voidaan saada lisäaikaa myös kuluneelle lonkkanivelelle. Hoidon tueksi saat tehokkaita ja kipua helpottavia harjoitteita.

AVAAVA PURENTALIHASHIERONTA 60 min
Onko sinulla purentaan liittyviä ongelmia? Narskutteletko hampaita? Oletko jännittynyt ja puretko hampaita yhteen? Kärsitkö lihasjännityksestä aiheutuneesta tiinnituksesta tai korvien lukkiutumisesta? Kireys oireilee pään-, leuan-, nika- ja hartia-alueen särkynä mm. äänenkäytön haasteina ja huimauksena. Varaa aika ja kartoitetaan tilanne. Purentalihaskireys käsittely voi vaatia useamman kerran käynnin. Lihakset ovat hyvin usein kireät, arat ja kipeät. Yleensä olen saanut purentalihakset avattua ja pehmeän rennoiksi kolmannen käyntikerran jälkeen. Tehokas tinnituksen poistaja, jos lääkäri ei selkeää syytä löydä. Yksi käynti kerta voi riittää.

RASKAUSAJAN HIERONTA 60 min
Hieronta sopii raskausaikana ja raskausajan kiputiloihin mm.niska-ja hartia, alaselkä, lonkka ja lantion alueelle sekä puutumis ongelmiin monet raskausajan asiakkaani ovat saaneet apua. Hieronnassa keskitytään raskausajan lihaskireyksiin. Alussa hierotaan vatsamakuulta. Raskauden edetessä siirrytään kylkimakuulle. Jos on mahdollista myös selinmakuulla. Käsittely onnistuu hyvin myös istuen. Toisinaan joutuu käyttämään hyvinkin napakkaa otetta, että saadaan helpotettua kipua ja särkylääkkeet loppumaan.Ota rohkeasti yhteyttä ja kartoitetaan tilanne.

Koulutettu hieroja, Perinteinen jäsenkorjaus,
Pilatesohjaaja
Päivi Perunka
Rakentajatie 6 A 34, Hollola

Ajanvaraus
Puh. 040 5143 152
https://vello.fi/hierontakeidashelmi
info@hierontakeidas.fi

Tällä hetkellä 2023  ajanvaraus kalenteri on täynnä. En pysty ottamaan uusia asiakkaita.

Ajantasalla olevat vapaat hieronta ajat voit katsoa  vello.fi ajanvarauksesta. Hoitoajat ajanvarauksessa ovat 60 min aikoja. Laita viestiä, jos et saa kiinni. En ole tavoitettavissa hoidon aikana.

Lähetä hoidon tarvekartoitus viesti ja yhteystietosi info@hierontakeidas.fi. Selvitä missä ja millainen kipu on, onko kipu ilmestynyt akuutisti vai pitkän ajan kuluessa,  millaiset ovat oireet ja missä oireet ilmenevät?

Maksutapa
Käteinen
Smartum liikunta ja hierontasaldo seteli- ja mobiilimaksu
ePassi Sporttipassi ja HyvinvointiPassi
Edenredin liikunta- ja kulttuurietu mobiilimaksuna ja setelinä

Hierontakeidas Helmi Facebook-sivuilla on lisää tietoa treenihaasteesta. Ryhmätunteja pidetään sopimuksen mukaan (max. 4-6 osallistujaa)

   
   
Hierontakeidas Helmi | Tervatie 2 E 36, 15870 Hollola | Puh: 040 514 3152 NettiTieto Oy